VVE Schoonmaak

VVE Schoonmaak

Als Vereniging van Eigenaren bent u verantwoordelijk voor het onderhoud, de schoonheid en de veiligheid in uw gemeenschappelijke ruimtes. BOS Schoonmaakservice is voor vele VvE’s een vaste, betrouwbare partner op dit gebied. Samen met u zorgen wij voor de perfecte leefomgeving door de gemeenschappelijke ruimten in perfecte staat te houden.

 

Breed scala werkzaamheden voor uw VvE

BOS Schoonmaakservice begrijpt dat u als VvE het liefst één partij in de arm neemt voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Om u op alle fronten te kunnen faciliteren biedt BOS Schoonmaakservice een breed scala aan werkzaamheden voor uw VvE. Denkt u hierbij aan:

  • Onderhoud aan gebouwen, zowel binnen als buiten
  • Glasbewassing door gediplomeerde glazenwassers
  • Allround schoonmaakwerkzaamheden
  • Onderhoud aan groenvoorziening, in zowel binnen- als buitenruimten

 

BOS Schoonmaakservice aangesloten bij het Liftinstituut

BOS Schoonmaakservice is aangesloten bij het Liftinstituut. Dit betekent dat onze medewerkers getraind zijn liftpassagiers te bevrijden in geval van nood en zij op een veilige manier in de omgeving van liften kunnen werken.

Vaste mensen voor uw object

Bij BOS Schoonmaakservice begrijpen wij dat het vervelend is steeds verschillende, vreemde mensen in de gemeenschappelijke ruimten van uw complex te hebben lopen.

Samen met u als VvE bepalen wij de directe invulling van de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden en kijken we welke medewerker van BOS Schoonmaakservice vast op uw object komt. Zo zullen de bewoners een vertrouwd en veilig gevoel hebben bij onze medewerker.

 

Smart Cleaning bij VVE en woningbouwverenigingen

Smart Cleaning ingezet bij trappenhuizen, woningbouwverenigingen en VVE’s biedt veel voordelen. Naast de besparing op water, is het veiliger voor bewoners, milieuvriendelijk en wordt het schoonmaakwerk grondiger en effectiever uitgevoerd.

In het filmpje hiernaast kunt u zien hoe het in Smart Cleaning bij trappenhuizen en verkeersruimtes in z’n werking gaat en veel voordelen biedt boven traditionele schoonmaakmethodes.

Wilt u schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden voor uw VvE laten uitvoeren?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01

Wij zijn met name actief in de regio’s

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Oudewater, Bodegraven, Montfoort, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk, Leidschendam, Kockengen, Nieuwkoop, Delft, Voorburg, Koudekerk aan den Rijn, Oegstgeest.