Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

BOS Schoonmaakservice heeft een uitgebreid pakket als het gaat om vloeronderhoud. Door uw vloer op de juiste manier te onderhouden, verlengt u de levensduur van uw vloer aanzienlijk.

 

Voor elke vloer het juiste onderhoud

Om de vloer in uw woning of pand zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het van belang om een onderhoudsmethode en reinigingsmiddelen te gebruiken die bij uw type vloer passen. BOS Schoonmaakservice is gespecialiseerd in onderhoud en reiniging van diverse soorten vloeren en staat garant voor de hoge kwaliteit van het schoonmaak- en onderhoudswerk. Met de 100% tevredenheidsgarantie bent u altijd verzekerd van het juiste resultaat.

 

U kunt gegarandeerd op onze expertise rekenen als het gaat om:

  • Tapijtreiniging
  • Onderhoud van linoleum
  • Onderhoud van stenen vloeren en plavuizen
  • Onderhoud van houten vloeren

Wilt u uw vloer door BOS Schoonmaakservice laten reinigen en onderhouden? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Wilt u uw vloer laten reinigen en onderhouden?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01

Wij zijn met name actief in de regio’s

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Oudewater, Bodegraven, Montfoort, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk, Leidschendam, Kockengen, Nieuwkoop, Delft, Voorburg, Koudekerk aan den Rijn, Oegstgeest.