Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen

Graffiti is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Woningen, openbare gebouwen en monumenten worden regelmatig beklad of versierd door meer of minder begaafde straatkunstenaars, die hun ‘piece’ zetten.

 

BOS Schoonmaakservice verzorgt vakkundige graffitiverwijdering

BOS Schoonmaakservice is de perfecte partner om graffiti van uw woning, bedrijfspand of monument te verwijderen. Al onze medewerkers zijn SVS-gediplomeerd en kunnen graffiti op de meest geschikte, milieuvriendelijke manier verwijderen. Afhankelijk van de afmeting en locatie van het bekladde object wordt gekeken welke methode wordt gebruikt om de graffiti te verwijderen.

 

Bescherming tegen graffiti

Voorkomen is beter dan genezen. Dit geldt ook voor graffiti. Staat uw woning of bedrijf op een locatie met veel risico op bekladding met graffiti? Of wilt u te allen tijde voorkomen dat uw woning of bedrijf met graffiti wordt bespoten? Dan is een beschermende coating de ideale oplossing. BOS Schoonmaakservice kan u informeren over de mogelijkheden die bij uw situatie passen.

Heeft u graffiti die u door BOS Schoonmaakservice wilt laten verwijderen

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01

Wij zijn met name actief in de regio’s

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Oudewater, Bodegraven, Montfoort, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk, Leidschendam, Kockengen, Nieuwkoop, Delft, Voorburg, Koudekerk aan den Rijn, Oegstgeest.