Kantoor schoonmaak

Kantooronderhoud

Een schone, nette werkomgeving en bedrijfskantine zorgen ervoor dat uw werknemers op een fijne plek hun werk kunnen doen en uw klanten in een verzorgde omgeving kunnen worden ontvangen. BOS Schoonmaakservice staat voor u klaar als het om dagelijks onderhoud en reiniging van uw bedrijfspand gaat.

Full-service kantooronderhoud

BOS Schoonmaakservice zorgt voor het complete dagelijkse onderhoud van uw bedrijfspand. Wij onderhouden de vloeren, zorgen voor schoon en stofvrij meubilair en reinigen het sanitair. Van vergaderruimte tot bedrijfskeuken, u bent bij ons in goede handen als het om uitstraling en hygiëne gaat.

Kwaliteit staat voorop

BOS Schoonmaakservice staat garant voor de hoge kwaliteit van haar diensten. Wij werken met een strak schema, zodat wij aan alle wensen van onze klant kunnen voldoen. De kwaliteit van de geleverde diensten worden gecontroleerd aan de hand van een logboek en een maandelijks gesprek met de klant. Op deze manier blijven de wensen van de klant en de kwaliteit van het geleverde werk op peil. Bovendien houden wij de markt goed in de gaten, zodat u mag verwachten dat wij met het allernieuwste en allerbeste materiaal werken.

 

Wilt u uw kantooronderhoud door BOS Schoonmaakservice laten uitvoeren?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01

Wij zijn met name actief in de regio’s

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Oudewater, Bodegraven, Montfoort, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk, Leidschendam, Kockengen, Nieuwkoop, Delft, Voorburg, Koudekerk aan den Rijn, Oegstgeest.