Glasbewassing

Glasbewassing

Als allround schoonmaakbedrijf is BOS Schoonmaakservice ook een erkend glazenwassersbedrijf. Of het nu om uw bedrijfspand of huis gaat, BOS Schoonmaakservice is de specialist in glasbewassing en haar gediplomeerde glazenwassers zorgen op elke locatie voor streeploze en brandschone ramen.

 

Elk raam bereikbaar en vlekvrij met het telewash systeem

BOS Schoonmaakservice werkt met het telewash systeem. Hierdoor is geen raam onbereikbaar en kunnen alle ramen brandschoon worden opgeleverd. Een ander voordeel van deze werkwijze is dat met het telewash systeem gefilterd, kalkvrij water via een borstel op de ramen gesproeid wordt, waardoor uw ramen gegarandeerd vlekvrij opdrogen.

 

Glazenwassersbedrijf voor particulieren en bedrijven

Ook voor het normale glasbewassingswerk bent u bij BOS Schoonmaakservice aan het juiste adres. Wij leveren gediplomeerde glazenwassers voor particulieren en bedrijven, dus ook voor uw twee-wekelijkse of maandelijkse glasbewassing aan huis! Wij zijn niet gebonden aan een regio, dus u kunt te allen tijde een beroep doen op onze service. Met een glazenwasser van BOS Schoonmaakservice kunt u rekenen op de perfect schone ramen.

 

Wilt u uw ramen aan de binnenkant van uw huis gewassen hebben? Ook dat kan bij BOS Schoonmaakservice! Wij zorgen voor een vaste glazenwasser die ook de binnenkant van uw huis meeneemt.

 

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01

Wij zijn met name actief in de regio’s

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Oudewater, Bodegraven, Montfoort, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk, Leidschendam, Kockengen, Nieuwkoop, Delft, Voorburg, Koudekerk aan den Rijn, Oegstgeest.