Onze projecten

Over onze projecten:

Op deze pagina kunt u meer zien over onze projecten en waar wij zoal actief zijn met onze schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden. Bos Schoonmaakservice heeft een diversiteit aan klanten. Zowel particulieren als commerciële, gemeente en non-profit instellingen maken gebruik van onze facilitaire diensten.

 

Specialistische reiniging

Daar waar professionele en specialistische reiniging, schoonmaak en onderhoud nodig is, kunt u vertrouwen op de service en het dienstenaanbod van Bos Schoonmaakservice. Wij blijven continue op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent toepassingen van techniek, materiaal en middelen in de schoonmaakbranche. Onze medewerkers blijven hun kennis hieromtrent bijspijkeren en zijn ook constant bezig om de kwaliteit van service en dienstverlening te verbeteren.

 

Met zorg gepland en uitgevoerd

Onze projecten worden met zorg gepland en uitgevoerd. Op de door u gewenste tijdstippen en frequenties worden de werkzaamheden verricht. Als er bij een zakelijke klant tijdens werktijden of kantooruren schoonmaakwerkzaamheden worden verricht, dan is het belangrijk dat het personeel niet gestoord wordt. Onze medewerkers zijn hierop getraind en doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat aanwezig personeel zo min mogelijk last heeft van de schoonmaakwerkzaamheden.

Wilt u meer informatie hebben over onze projecten en onze dienstverlening, neem dan direct contact met ons op of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

 

 

Hoogwerker

Gemeente

Gevel

Hoog in de lucht

Graffiti

flat

Vieze gevel

Schone gevel

Graffiti verwijdering

Graffiti verwijdering 2

Graffiti verwijdering 3

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01