Dakkapelreiniging

Dakkapel reiniging

Bij het schoonmaken van uw woning denkt u waarschijnlijk niet snel aan uw dakkapel. Een dakkapel wordt vuil door vogelpoep en een gebrek aan zonlicht, gecombineerd met regen. Op deze manier groeien algen, mos en aanslag op uw dakkapel. Om de dakkapel zo lang mogelijk mee te laten gaan en het aangezicht te verbeteren, is het echter van groot belang ook de dakkapel op regelmatige basis te laten reinigen en van vuil te laten ontdoen. BOS Schoonmaakservice beschikt over de juiste kennis en materialen om u hier uitstekend mee van dienst te zijn.

 

Milieuvriendelijke reinigingsmethodes

Om uw dakkapel te reinigen werkt BOS Schoonmaakservice met een aantal zeer milieuvriendelijke reinigingsmethodes. Dit betekent dat de reiniging het trespa, kunststof of hout van de dakkapel zelf niet aantast. Afhankelijk van het materiaal van de dakkapel en de mate van vervuiling wordt de meest geschikte methode bepaald om de dakkapelreiniging uit te voeren.

 

Dakkapelreiniging voor alle materialen

BOS Schoonmaakservice heeft voor dakkapellen van ieder materiaal de juiste reinigingsmiddelen en behandelmethodes. Of uw dakkapel nu gemaakt is van hout, kunststof, trespa, polyester of zink, BOS Schoonmaakservice heeft de middelen en kennis om uw dakkapel in een brandschone nieuwstaat terug te brengen.

 

BOS Schoonmaakservice maakt uw dakkapel weer schoon

Bij de grondige dakkapelreiniging voeren wij alle onderhoudswerkzaamheden uit die met uw dakkapel te maken hebben: stof en vuil worden weggespoeld met het meest geschikte, milieuvriendelijke reinigingsmiddel, afvoerpijpen worden ontstopt en kozijnen worden gereinigd. Zo heeft u in een paar uur tijd een dakkapel die er weer als nieuw uitziet.

Wilt u uw dakkapel door BOS Schoonmaakservice laten reinigen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01

Wij zijn met name actief in de regio’s

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Oudewater, Bodegraven, Montfoort, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk, Leidschendam, Kockengen, Nieuwkoop, Delft, Voorburg, Koudekerk aan den Rijn, Oegstgeest.