Gevelreiniging

Gevelreiniging

Een vuile gevel is absoluut geen visitekaartje voor uw woning of bedrijf. Helaas worden gevels tegenwoordig flink aangetast door invloeden van buitenaf. Naast het behouden van de uitstraling is gevelreiniging noodzakelijk om agressieve bacteriën afkomstig uit zure regen en uitlaatgassen van uw gevel te verwijderen. Zo voorkomt u dat de gevel van uw huis of bedrijf langer in goede staat blijft.

 

Milieuvriendelijke reinigingsmethodes

Om uw gevel te reinigen werkt BOS Schoonmaakservice met een aantal zeer milieuvriendelijke reinigingsmethodes. Dit betekent dat de reiniging het materiaal van de gevel zelf niet aantast. Afhankelijk van de bereikbaarheid, opbouw, detaillering en de mate van vervuiling wordt de meest geschikte methode bepaald om de gevelreiniging uit te voeren.

 

Gevelreiniging van ieder soort gevel

BOS Schoonmaakservice is uw perfecte partner in gevelreiniging. Of het nu gaat om aluminium, stenen, kunststof of glazen gevels, BOS Schoonmaakservice heeft voor ieder soort gevel de juiste, milieuvriendelijke reinigingsmethode.

 

Wilt u uw gevel door Bos Schoonmaakservice laten reinigen?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01

Wij zijn met name actief in de regio’s

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Oudewater, Bodegraven, Montfoort, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk, Leidschendam, Kockengen, Nieuwkoop, Delft, Voorburg, Koudekerk aan den Rijn, Oegstgeest.