Schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zoetermeer? Bos Schoonmaakservice is de juiste partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Met de grootste zorg worden schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden aan uw kantoor of bedrijfspand uitgevoerd.

Wij werken met gecertificeerde medewerkers die gemotiveerd zijn en met volledige toewijding ervoor zorgen dat uw werkomgeving schoon is en verzorgd er uitziet. Dit zorgt voor een professionele en nette uitstraling. Niet geheel onbelangrijk voor uw medewerkers en voor de klanten die bij u op bezoek komen.

Het is van belang dat uw medewerkers ongestoord hun werk kunnen doen. Wij houden daarom rekening met uw wensen en met die van uw personeel. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen op elk gewenste tijdstip en frequentie hun werk doen. Voor een schoonmaakbedrijf in de regio Zoetermeer die flexibel en klantgericht opereert, bent u bij Bos Schoonmaakservice aan het goede adres.

 

VCA

Bos Schoonmaakservice is VCA gecertificeerd. Wij hechten belang aan veilig en duurzaam werken. Gezondheid, veiligheid en welzijn van onze werknemers staan bij ons hoog in het vaandel. Ook het belang van een gezonde werkomgeving en een beter milieu wordt door ons onderstreept en daarom werken wij ook met een EU Ecolabel.

Medewerkers die gezond en fit zijn en gebruik maken van de juiste materialen, gaan gemotiveerd aan de slag. Wij zorgen niet alleen voor een schone werkomgeving, maar ook voor het welzijn van ons personeel. Zo blijft de kwaliteit van onze werkzaamheden gewaarborgd en hebben we daardoor een tevreden klantenkring.

Voor een schoonmaakbedrijf in Zoetermeer en omgeving die veiligheid, duurzaamheid en verantwoord personeelsbeleid nastreeft, neemt u contact op met Bos Schoonmaakservice.

 

Werkzaamheden

Bosch Schoonmaakservice heeft een uitgebreid pakket aan werkzaamheden. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Zoetermeer, Bleiswijk, Leidschendam, Voorschoten of Voorburg voor eenmalige opdrachten, dan is Bos Schoonmaakservice voor u de juiste partner. Wij houden ons onder andere bezig met:

  • Kantoor schoonmaak
  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Graffiti verwijderen
  • Gevelreiniging
  • VVE Schoonmaak

 

Continue zijn we bezig met het monitoren en verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. We zorgen ervoor dat onze medewerkers goed zijn opgeleid en de juiste trainingen hebben gevolgd om de beste kwaliteit te leveren. Verder blijven we steeds op de hoogte van de huidige eisen en ontwikkelingen in de markt en zorgen ervoor dat onze kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

Benieuwd naar de dienstverlening van Bos Schoonmaakservice? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

 

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Zoetermeer?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01

Wij zijn met name actief in de regio’s

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Oudewater, Bodegraven, Montfoort, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk, Leidschendam, Kockengen, Nieuwkoop, Delft, Voorburg, Koudekerk aan den Rijn, Oegstgeest.