Schoonmaakbedrijf Leiden

Schoonmaakbedrijf Leiden

Voor een schoonmaakbedrijf in Leiden bent u bij Bos Schoonmaakservice aan het goede adres. Met de grootste zorg voeren wij schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uit aan uw kantoor of bedrijfspand. Bos Schoonmaakservice heeft gecertificeerde en gemotiveerde medewerkers in dienst die ervoor zorgen dat de werkomgeving van u en uw medewerkers een schone en verzorgde uitstraling krijgt.

Onze medewerkers zijn bij u te gast en daarbij is van belang dat er rekening gehouden wordt met uw wensen en met de wensen van uw personeel. In overleg komen onze medewerkers dan ook op de door u gewenste frequentie en tijdstippen hun werk verrichten. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de regio Leiden, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

 

Veilig en duurzaam

Bos Schoonmaakservice hecht belang aan veilig en duurzaam werken. Vandaar dat wij VCA gecertificeerd zijn en met een EU Ecolabel werken. Wij hechten belang aan de gezondheid, welzijn en veiligheid van onze werknemers. Duurzaamheid is daar een onderdeel van. Wij zorgen niet alleen voor een schone werkomgeving, maar wij zorgen ook voor ons personeel. Als onze werknemers gezond en fit zijn en beschikking hebben over de juiste materialen, dan gaan ze gemotiveerd aan de slag. Dit komt weer ten goede aan de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden en hierdoor krijgen wij keer op keer tevreden klanten. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Leiden en omgeving, die continu kwaliteit levert, duurzaam en verantwoord met haar medewerkers omgaat en haar klanten tevreden houdt; Bosch Schoonmaakservice biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor schoonmaak– en onderhoudsdiensten.

 

Diensten

Bosch Schoonmaakservice biedt een scala aan diensten. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten en omgeving die eenmalige opdrachten uitvoert, dan bieden wij ook hiervoor een oplossing. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij onder andere aanbieden.

 

  • Glasbewassing
  • Graffiti Verwijderen
  • Gevelreiniging
  • Vloeronderhoud
  • Terras reiniging
  • Dakkapel reiniging
  • Dakgoot reiniging
  • Kantoor schoonmaak
  • Eenmalige schoonmaak

 

Om de kwaliteit van onze service te waarborgen, werken we met personeel dat goed opgeleid en getraind is om de beste kwaliteit te leveren. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en werken met moderne en duurzame materialen die voldoen aan de meest recente eisen. Daarnaast voeren wij aan de hand van een logboek gesprekken met de klant om zo de kwaliteit van onze service te meten en de service indien van toepassing bij te stellen.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, of een gesprek plannen om te kijken wat Bosch Schoonmaakservice voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

U zoekt een schoonmaakbedrijf in de regio Leiden?

Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contactgegevens

Bos Schoonmaakservice

Koperweg 15d
2401 LH  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-434210
Mobiel: 06-41995821
ABN AMRO Bank: NL24ABNA0247350419
KvK nummer: 59933038
BTW nummer: NL853700138B01

Wij zijn met name actief in de regio’s

Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Woerden, Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Oudewater, Bodegraven, Montfoort, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Bleiswijk, Leidschendam, Kockengen, Nieuwkoop, Delft, Voorburg, Koudekerk aan den Rijn, Oegstgeest.