Kantooronderhoud

Een schone, nette werkomgeving en bedrijfskantine zorgen ervoor dat uw werknemers op een fijne plek hun werk kunnen doen en uw klanten in een verzorgde omgeving kunnen worden ontvangen. BOS Schoonmaakservice staat voor u klaar als het om dagelijks onderhoud en reiniging van uw bedrijfspand gaat.


Full-service kantooronderhoud

BOS Schoonmaakservice zorgt voor het complete dagelijkse onderhoud van uw bedrijfspand. Wij onderhouden de vloeren, zorgen voor schoon en stofvrij meubilair en reinigen het sanitair. Van vergaderruimte tot bedrijfskeuken, u bent bij ons in goede handen als het om uitstraling en hygiƫne gaat.


Kwaliteit staat voorop

BOS Schoonmaakservice staat garant voor de hoge kwaliteit van haar diensten. Wij werken met een strak schema, zodat wij aan alle wensen van onze klant kunnen voldoen. De kwaliteit van de geleverde diensten worden gecontroleerd aan de hand van een logboek en een maandelijks gesprek met de klant. Op deze manier blijven de wensen van de klant en de kwaliteit van het geleverde werk op peil. Bovendien houden wij de markt goed in de gaten, zodat u mag verwachten dat wij met het allernieuwste en allerbeste materiaal werken.


Wilt u uw kantooronderhoud door BOS Schoonmaakservice laten uitvoeren?
Bel dan met 0172-434210 of mail voor een vrijblijvende offerte.
Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken.